tisdag 8 april 2008

Spirogyra

Japp! Då var de klara och mönster på engelska också, de ni. Jag som varit jättenervös över engelska mönster. Fick precis samma känsla som inför att gå till tandläkaren. Hittade på hundra olika anledningar till att inte göra dem. Jag behövde verkligen sätta ner foten för mig själv för att ta tag i problemet. För er som slänger er mellan mönster på olika språk så tycker ni säkert att detta är både bagatellartat och sjåpigt. Så kändes det inte när jag skulle starta - jag fick verkligen prestationsångest. Inte klokt kan man tycka så här i efterhand. Jag klarade det!!! Det blev ett par
Spirogyra - med mönster på engelska. Så bra för självkänslan.


Jag gjorde den korta modellen. En rolig mudd att sticka och framförallt - jag fixade det!Jag gillar det här med muddar, det är bara att plocka garn ur restlagret. En härlig känsla.

11 kommentarer:

miaring sa...

Heja, heja!! Härlig känsla när man går i mål, efter ett övervinna-sig -själv-race... Mycket snygga värmare, färgen ser verkligen läcker ut.

Nina BF sa...

Jättefina! Å det där med engelska mösnter är knöligt för mig med, trots att jag översatt ett par hundra! Men kommer man bara igång så! Grattis till det fina resultatet!

Garnhumlan sa...

O, vad fina. Man blir bara så glad av färgen. Och vad härligt att övervinna ett hinder. Super för självförtroendet. Själv kämpar jag med att använda tyska mönster. Det finns en hel del att hämta där har jag upptäckt

Britt-Marie sa...

Känner igen känslan när det gäller engelska mönster, men nu är det bara raka vägen fram i mönsterdjungeln.

Läckert med samma färg på nagelacket, påminner om de jag använde för massor med år sedan.

Kram

teresa sa...

GRATTIS!!! Det var ju det jag sa när vi var på kursen; du klarar engelskan! Och åh, vad fräcka de blev. Riktigt läckra. (och matchande nagellack, bara en sådan sak...) Vill också sticka ett par.

Pioner äro vita sa...

Hej Monica

Gud, vad läckra dem är. Tack för strumporna, dom är kanonfina och passar utmärkt. Har fått mycket beröm på jobbet för dem.
Hur mycket vill du ha för dem.

Kram
Karin

Soili sa...

Vilken härlig färg.man blir glad när man ser dom.Är själv urusel å engelska beskrivningar men va glad man blir när man har klarat ett nytt mönster,så det är bara att fortstätta med högburet huvud.

Susilull sa...

Gratulerar! Klart läckraste Spirogyra hittills tycker jag. Snyggt med dina matchande naglar!!
Nu blir jag nästan sugen på att sticka dem, hade nästan bestämt att låta bli..
Känner också lite som du när det gäller engelska mönster, hoppar gärna över dem. Men om man bara tar sig tid och läser igenom noggrant så brukar det inte vara några problem!

Ha det bra!

Catarina sa...

Snygga Spirogyra!
Vill bara säga att Candle Flame är en härlig stickning...lätt...rolig...toppen TV-stickning...kan varmt rekommendera att göra en...eller två :-)

TvaNystan sa...

Vilken underbar färg!!!! //E

Carina sa...

Då har du kommit ett steg före mig. Jag har fortfarande inte anfallit något möster på engelska. Men det kanske inte är helt omöjligt trots allt. Förstår din känsla.

Jättefina muddar har du åstakommit i varje fall. Och man blir glad av att någon stickar i lite färg, då många har så bleka stickningar har jag märkt. Jag har först helt nyligen upptäckt muddar/pulsvärmare som både roligt att sticka men framför allt väldigt bra att använda. Jag har nästan alltid iskalla händer men muddar värmer gott.