lördag 2 augusti 2008

Bortskämd!!!!!

Jag har blivit galet bortskämd av min hemlis 4!


Vilket underbart paket som kom med posten. När jag började öppna paketet och familjen hörde alla aaah! och oooh! så stod de snart allihop runt paketet. Visst börjar ni bli nyfikna på vad som fanns i paketet?

Tre nystan saffran i benvitt och limegrönt - precis mina färger. Tvålar i samma färger (det ger absolut pluspoäng), en Loafa natursvamp - den kommer att bli fin till kroppen efter alla soltimmar och bad. Precis lika perfekt blir eucalyptusbadet - av samma anledning. När min kropp njuter använder jag förstås talboken som fanns med - "Den vidunderliga kärlekens historia". Som grädde på moset fick jag de mest ljuvliga små stickade muffins!!!! De var ursöta! Mönster på de ljuvliga sakerna fanns dessutom med. Jag känner mig såååå bortskämd. Tack min hemlis, det var verkligen en fullträff.

Nu var det egentligen tänkt att jag skulle blogga om min semester på Rhodos men det här överskuggade allt. Lite bilder kommer ni allt att få på min semester också, även lite uppdatering på stickfronten.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Hi hi. Man får ju bre på lite extra då det är födelsedag och sånt;)

//Hemlisen

Sofie sa...

Har du lyssnat på boken än? Jag läste den när den var ny, och den är verkligen annorlunda, men på nåt konstigt sätt hur mysig som helst! Och vilka fina glassbingar!

徵信社 sa...

I love it! Very creative!That's actually really cool.
謝謝你的文章分享,請你有空到我

參觀,Thanks