tisdag 5 februari 2008


Nu är det dags! Först ut är bokstaven A
Vad är viktigt för mig på bokstaven A? Skall det vara stickrelaterat så är det aviga maskor. Inte alltid så lätt att få jämnt, man får jobba lite extra med tråden........ Nja det är inte det viktigaste ordet för mig just nu , det mesta som cirklar runt mig just nu är egentligen
Avresa
Allt som görs den här veckan är inför vår avresa på söndag. Målet är Venezuela! Först kommer vi att tillbringa 5 dagar i en liten fiskeby. När vi är där kommer vi att göra några utflykter bl.a till en liten by som lever på kakaobönan. Där finns det möjlighet att köpa 100% kakaomassa. Vad använder man det till hemma? Finns det någon som vet så tipsa gärna. Därefter flyger vi till Isla de margarita och njuter med bad och sol resten av resan. (vi är borta i 15 dagar)

Flyget vi kommer att resa med är Air France. Vet att man inte skall göra reklam så här ... men det passar ju så bra in på veckans bokstav.

Längtar!

De två nästa bokstäverna B och C kommer jag att ligga lågt med. Kanske kan jag skänka en liten tanke på dem i solstolen....om jag orkar

4 kommentarer:

Jennie sa...

vad härligt det låter! Ta det lungt och en stickig resa!

teresa sa...

Livet är inte rättvist...
Ha en underbar semester!

Åsa sa...

Gud vad avundsjuk jag blir. Resor är min stora passion i livet efter stickning. Men dom brukar ha fina garner åt det där hållet. Ha det så bra på resan.

Pioner äro vita sa...

Hej MOnica

Ha det nu så jätteskönt. Man är allt väldigt avundsjuk, jag får nöja mig med Branäs i 4 dgr.

Kram
Karin