fredag 29 februari 2008

Trästickor

Att ha med knästrumpestickningen var helt perfekt. Tunt garn och stickor 2,5 lägg till knästrumpor så förstår ni att det tar tid, att garnet dessutom är svart gör ju sitt till. Stickningen varar länge, det är alldeles strålande när flygtiden var lång och jag dessutom vaknade tidigt på morgnarna. Att ha trästickor var alldeles utmärkt på planet, de klarade sig undan de mest nitiska tullinspektörerna. Lite gnissel blev det ändå med trästickorna.Hur lång livslängd skall man räkna med att trästickor skall ha? Efter en strumpa hade redan en av stickorna delat sig i toppen. Är det inte lite kort livslängd? Mycket irriterande när man fick ha koll på vilken ända av stickan man skulle använda.Skall man gå tillbaka till affären och klaga eller är det normal livslängd? Vad tycker ni?

4 kommentarer:

Carina sa...

Ser ut som ett par härliga strumpor. Använder ett par gamla strumpor jag ärvt av svärmor för jag har inte funnit någon bra beskrivning på några att sticka. Tycker dom har varit för tjocka de jag sett. Skulle dom bli bra om man gjorde dom ännu längre, precis ovan knät? Använder nämligen kjol/klänning året runt.

Tycker nog det var kort hållbarhet på de där stickorna. Blev nog ett återbesök i butiken.

teresa sa...

Jag skulle ha klagat direkt - nog ska de hålla för ett antal projekt!! Men strumporna ser fina ut - vad har du för mönster? Knästrumpsmönster är ju sällsynt.

miaring sa...

Trä torkar ju och då är det risk att det spricker eller flisar sig. Handlar du i en bra butik så byter de dem på studs!

Carina sa...

Är absolut intresserad av dina strumpor, beskrivningen alltså.