onsdag 2 juli 2008

Candle flameÄntligen har jag gjort det! Påbörjat en Candle flame. Efter att ha läst många bloggar och sett många påbörjade Candle flame sjalar har jag varit riktigt sugen länge. Nu har jag kommit till skott. Jag har egentligen inte alls några som helst problem med att påbörja nya projekt men det ställer till det med engelska mönster. Åtminstonde så känns det så när jag skall starta. Det här mönstret var iallafall lätt att översätta och lätt att ta till sig och bara sticka på. Det har faktiskt "tv-sticknings faktor" över sig. Den stickas på stickor 5 och i Lucca fino. Färgen kan man ju fundera på. Är det sommarvit eller vintervit..... det kan ju alltid diskuteras. Hursomhelst så räknar jag med att den skall passa året om. Hade lite svårt att välja bild så ni får två bilder att titta på. Detta kan ju iallafall vara lite bättre än min säng som ni fått se så fort ni varit inne på den här sidan ett tag.


Dt är lite svårt att få till det med bloggeriet nu på sommaren........... jag som ändå är ledig nu. Jag trodde att med ledighet så blir det fler inlägg men inte alls. Har även upptäckt att det kan vara så även på andra bloggar. Det klart det är ju trots allt sommar, ledighet och lite extra upptåg. Jag hade inte tänkt ta någon bloggpaus utan försöka komma med lite inlägg då och då. Vi får väl se om jag lyckas med mina ambitioner. Nog om detta hoppas ni alla får en härlig dag nu när högtrycket kommit tillbaka.

6 kommentarer:

Lena sa...

Åhh, candle flame sjal...är alldeles kär i min candle som jag stickade i våras.
Kan bara hålla med om att mönstret har hög tv-stickarfaktor.Lycka till med din candle flame.

Catarina sa...

Den ser helmysig ut.
Jag har ju gjort en i Malabrigo Lace...nån gång kanske det blir en till i Lucca Fino. Det är i alla fall ett favorit-mönster :-)

Susilull sa...

Börjat på en... ser ut som den nästan är färdig tycker jag.
Ser jättemysig ut!
De där jättekomplicerade mönstren kan man hålla på med på vintern. På sommarn är det perfekt med "tv-stickning", även om det kanske inte blir så mycket tv-tittande.
Och jag håller med dej, bloggandet blir det inte heller så mycket av. Det blir lite sporadiska inlägg under sommaren från min sida.

Ha det gott på din semester!

petra.m sa...

Sjalen ser jättefin ut! Jag tycker jättemycket om detta mönster och tror att det blir fler av det i framtiden. Jag tycker det har varit helt okej med sängbilder, jag drömmer migt bort i lugna sköna morgnar:))
Petra

Eva i Halmstad sa...

Va fin den är.
Ha en go helg på dej.
Eva.

Monica Hansen sa...

Den blir jättefin! Själv är jag en av de som ännu inte...

Trevlig blogg!