tisdag 24 juni 2008

Morgonbesyr

Så här startar dagen idag för Bland garnnystan och sytråd. Klockan sju på morgonen fanns stickkorgen och datorn i sängen. Dessutom en bra bok. Svårt att välja kan man tycka. Ute är det strålande solsken. Det finns förhoppningar om en bra dag med en lugn start. Städade gjorde jag igår när det hos oss blåste rejält, kanske kan det bli solstolen idag vi får väl se. Just nu känns det som om hela dagen är full av trevligheter och inga måsten.

3 kommentarer:

petra.m sa...

åh, vad underbart att få starta dagen så!!! Här är det tre små yrväder som sliter och drar i mig tills jag lydigt släpar mig ur sängen... Längtar lite efter att få sticka några varv i sängen, även att jag vet att jag ska njuta av de små gosiga barnen nu, så längtar man även framåt lite ibland!

Karin sa...

Hej och tack för besöket på min blogg. Vilken fantastisk start på dagen du verkar ha. Själv är jag just nu helt nöjd om jag får med mig den tredje och sista delen i Stieg Larssons Millenium-trilogi i sängen. Hade tänkt att spara den till semestern, men det var omöjligt att vänta.
"Frukt-stickboken" verkar härlig.
Ha det gott.
/Karin

teresa sa...

Låter som om du har det riktigt behagligt!Å vilken fin stickkorg!
Danmark var toppen men jag hittade inga bra stickböcker...däremot kilovis med vackra stenar,som ju är alldeles gratis!
Ha det fint under din semester!