onsdag 11 juni 2008

Min hemlis

Du tror väl att jag glömt att visa mitt senaste paket..... men inte då. Mitt tredje hemlispaket var så roligt att få. Härligt somrigt garn i en lila färg. Ull! Blir jättespännande vad jag skall hitta på med det. Har tovat lite,kanske kan det passa..... mmm får känna lite på det och se vad det blir. En fin sommarduk från Nyblom & Kollen, passar utmärkt i köket. Inte att förglömma kossan som är en liten ledtråd. Kan det vara "mitt i ko och fårflocken"? Min hemlis har lovat att avslöja sig när jag gissat.

Idag har vi haft skolavslutning. Alla dessa finklädda barn som sjöng så vackert. Det är en alldeles speciell känsla. Jag är så glad över att kunna få vara med på skolavslutning varje år fast mina egna barn är stora. Efter gemensam avslutning hade vi tårtkalas i klassrummet med föräldrar och mor-och farföräldrar. Visst kom den där lilla klumpen i halsen.Nu är det ett par dagars arbete kvar innan sommarlov. Det kommer inte att bli dumt det heller.

Nu har jag inte alls varit speciellt på gång med mitt bloggande, inte ens varit inne och läst andras bloggar. Nästa vecka blir det bättring.1 kommentar:

Eva "Mitt i ko och fårflocken" sa...

Hej!!
Vad glad jag blev att allt du fick i sista paketet passade.
Det har varit mycket roligt och inspirerande att vara din hemlis för din blogg är så fin.
Ullen som du fick, den grå, är från mina egna får och jag hoppas att den kan bli något roligt.
Jag lovade att avslöja mig när du gissat och din gissning är rätt. Hoppas det går bra med plantorna och att garn och ull blir något fint.
Hälsningar
Eva "Mitt i ko och fårflocken"