lördag 19 januari 2008Tovade tofflor i förgarn.
Vet egentligen inte vad jag skall tycka om de här tofflorna. Jovisst, fina att titta på, sköna att ha på sig.Då borde ju allt vara toppen men..........vilket garn att sticka i.


Man fick verkligen vara lätt i nyporna när man stickade annars gick garnet av. Det blev många svordomar innan de var färdiga. Det är väl bara att glömma det som var jobbigt och fokusera på det som var bra.... de är jättesköna. Mönster och garn kommer Ullomera. Mönstret har jag använt som basmönster, sedan har jag gjort lite ändringar och dekorerat på eget bevåg. Jag har lite garn kvar, kan inte bestämma mig för om jag skall använda det eller helt enkelt glömma bort att det finns. Vi får se. Nu hägrar soffan och stickningen medan vindarna viner runt huset.

5 kommentarer:

Pioner äro vita sa...

Hej Monica

Hur söta var inte dessa tofflor då.
Ursöta tycker jag. Tänk om man kunde sticka som du.

Ha det gott
Karin

Dödergök sa...

Å vilka vackra tofflor! Så fin färg och söta krussiduller.

Britt-Marie sa...

Låter nästan som om du använt något slags förgarn. Har några nystan själv hemma men har inte börjat på dem.
MEN så snygga tofflorna blev, och du har verkligen dekorerat dem läckra.

Susilull sa...

Det var ju tur att resultatet blev så bra, när garnet var så jobbigt!
Tofflorna ser ut som vackra smycken!!
Ha det bra!

bea sa...

Hej. Läste om besväret med att sticka i förgarn, men det går mycket lättare om man börjar ta tråden inifrån mitten av nystanet o drar fram tråden försiktigt. (kanske du gjorde det) i alla fall var de riktigt snygga dina tofflor med dekorationerna.. Lycka till med nästa stickning o ha gott tålamod bara.