söndag 6 januari 2008Vi har fått en ny liten medlem i släkten! En liten flicka! Det är min mans bror och hans fru som har fått detta lilla underverk. För oss som är sticktokiga är det alltid extra roligt. För det första är det alltid roligt med en ny liten bebis i släkten och för det andra så kan man frossa i babymönster. Hur kul som helst. På lut har den här tröjan legat och väntat (om det skulle bli en flicka).


En jätterolig kofta att sticka med även lite broderat på. Det kan man se lite bättre på den här bilden. Axen är broderade efter det att tröjan var klar.


I helgen har vi kört dottern med pojkvän till Uppsala och deras studier. Det blev en resa på 55 mil ena vägen. Det blev många varv stickade på en kofta till dottern. på uppvägen var jag inte lika flitig som på hemvägen. Det blev iallafall ett bakstycke klart. Bild kommer senare.

Nu är det dags att förbereda sig för sängdags. Nu är jullovet slut och jobbet börjar imorgon. Vet inte hur jag skall klara av att gå upp kl. 6.00. Det är flera timmar tidigare än vad jag vant mig vid.

2 kommentarer:

Pioner äro vita sa...

Hej Monica

Åh, vad roligt med en liten bebis i släkten. Förstår att det är kul att sticka till de små liven.

Jag hade faktiskt tänkt att beställa strumporna till mig själv. Och jag skulle gärna vilja ha svarta om det går bra.

Kram
Karin

Susilull sa...

Vilken fin kofta! Visst är det kul att sticka små saker.
Välkommen i blogg-gänget, visst är det kul med en egen blogg! Hittade dej hos Lilla Anna