måndag 17 mars 2008

Framåt mot mål.....


Just nu känns det som om jag trampar i gyttja........ Inget blir slutfört, tre projekt som nästan är klara.

Till vänster en kofta som är beställd till en kollegas dotter strl 4 år. Sidsömmar kvar och lite blommor att brodera. Nästa är knästrumporna som även de är beställda. Kvar att göra är kantvirkning och lite knappar att sy på. Det tredje projektet är en kofta till min ena dotter. Lite kvar på sista ärmen och ihopsyning. Dottern kommer hem från Uppsala(där hon pluggar) på onsdag och stannar i nästan en vecka. Vore roligt om hon fick med sig koftan tillbaka när hon åker.Vet inte vad som hänt men jag får inte klart en sak för att sedan göra nästa. Jag har någon sorts paralellstickning med mig själv. Inte klokt egentligen. Jag vill ha mycket sticktid den här veckan, vilket jag inte har. När de här projekten är klara så vill jag göra månadens pulsvärmare eller kan det bli så att det är dags för nästa månads mönster. Just nu är det segt. segt. Hoppas proppen går ur snart så det blir klart!

2 kommentarer:

Elena sa...

Jo, jag känner igen mig med alla mina oavslutade projekt förnärvarande! Hoppas att Du får inspiration och energi att ta tag i dina projekt snart!

teresa sa...

Känner igen mig precis; vill göra allt, samtidigt. Projekten ser iaf väldigt fina ut - hoppas dottern blir glad. Så mysigt att få hem henne o pyssla om lite!
Glad påsk!
(ps. vet du, några av mina projekt som legat sedan länge har bara försvunnit från bloggen där jag visar vad jag har på gång?! Det om ngt visar väl att de vill bli klara!! Mystiskt. ds.