onsdag 26 mars 2008

Målgång!
Jag fixade det!!! Känner mig otroligt nöjd att sista projektet är avklarat. Mellantösen fick med sig koftan när hon for iväg med tåget till studierna i Uppsala. Jag har haft en obehaglig känsla av att den kanske inte skulle passa. Visst hade jag mätt på alla möjliga sätt, tröjan är stickade efter small på bredden och medium på längden. Det kändes som om detta inte skulle fungera, jag tror att det var därför den hela tiden blev liggandes i stickkorgen igen. Mönster och garn har inköpts på Yll och Tyll . Tröjan passade perfekt.
Den är stickad i Drops Alpacka.
Det känns skönt för ett mammahjärta att kunna skicka med en gosig kofta . Det är tufft det här med att ha sitt barn så långt borta (50 mil). Även om det bara är för en bestämd tidsperiod, hoppas jag iallafall. Desto mer njuter man när de är hemma och man får rå om ordentligt. Längtar redan till vi ses nästa gång.

6 kommentarer:

Medea sa...

Den är ju jättefin! Snart ska du få se min dotters kofta. Inte lik men ändå. Sedan blir det en v-ringad tröja till äldsta dottern i samma garn.

Åsa i Skuttunge sa...

Vi får väl se om jag ser henne skymta förbi i sin nya kofta - Uppsala är ju "min" närmaste stad.
Snygg var den i alla händelser!

Åsa i Skuttunge sa...

-jag glömde ju säga att jag kan förstå ditt mamma dilemma. Min son flyttar snart åt andra hållet - till Borås....

miaring sa...

Ursnygg kofta - vad heter modellen? Alltså koftmodellen, inte den person som är i den, hahaha

lillstrumpa sa...

Hej!

Vilken superfin kofta! Jag letade runt lite hos YlloTyll och hittade "smidig kofta i flatribb" - visste är det vara den du har stickat? En sån kanske jag ska våga mig på nån dag :)

Jag undrar hur du gör när du filtar de söta påskäggen? Jag bytte ut de klassiska fjädrarna mot små ullbollar iår, några filtade ägg skulle bli pricken över i till nästa påsk :)

teresa sa...

Enkel o jättefin. Skönt med varma barn!